Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας-Reggae Poster 2016, Προθεσμία: 31 Ιανουαρίου 2017

Για 5η συνεχόμενη χρονιά προκηρύσσεται διεθνής διαγωνισμός αφίσας αφιερωμένη στην ρέγκε μουσική, μια γιορτή για την Τζαμαϊκανή κουλτούρα.

Στόχος του 5ου διεθνούς διαγωνισμού, είναι  η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη ρέγκε μουσική, που η επίδραση της υπήρξε θεαματική στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η ρέγκε μουσική καλύπτει όλα τα είδη της Τζαμαϊκανής μουσικής όπως είναι: Ska , Rocksteady , Roots Reggae , Dub  & Dancehall.

Επιπλέον ο διαγωνισμός θέλει να στηρίξει το ιστορικό κέντρο μουσικής  "Alpha Boys" που θεωρείται "κόσμημα" της χώρας, μια  μουσική σχολή, που δεκαετίες τώρα αποφοιτούν σπουδαίοι καλλιτέχνες.  

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους τους δημιουργούς του κόσμου, χωρίς παράβολο συμμετοχής, με τελευταία προθεσμία υποβολής των έργων στις 31 Ιανουαρίου 2017.

Οι αφίσες πρέπει να είναι πρωτότυπα έργα και να μην έχουν εκτυπωθεί και παρουσιαστεί σε καμιά εκδήλωση  ή δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διαγωνισμός ανοίγει στη 1 Νοεμβρίου 2016.

Τα έργα δεν πρέπει να έχουν άσεμνο, προσβλητικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο.

Διαστάσεις:
Για εκτύπωση, μέγεθος 70Χ50 cm, 300 Dpi, smyc, κάθετη.
Για αποστολή, 1417Χ 1984 pixels, 72 Dpi, RGB, JPEG ή PNG, κάθετη.

Περισσότερα για τους όρους εδώ: http://www.reggaepostercontest.com/poster-call/rules-and-regulations/

Ο διεθνής διαγωνισμός αφίσας, θα επιβραβεύσει τα καλύτερα 100 έργα, τα οποία θα εκτεθούν σε διάφορες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Θα υπάρξουν βραβεία για τους τρεις πρώτους νικητές.

Περισσότερα για το διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.reggaepostercontest.com/