Ανοιχτό Κάλεσμα Κινηματογραφιστών για το "LATERALE FILM FESTIVAL", Προθεσμία: 31 Μαρτίου 2017

Το LATERALE Film Festival κάνει ανοιχτή πρόσκληση για ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Cosenza της Νότιας Ιταλίας, στον κινηματογράφο San Nicola, από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου 2017.

Το πρωτοποριακό αυτό φεστιβάλ, εστιάζει στην τέχνη του κινηματογράφου και διοργανώνεται από έναν νέο οργανισμό τον Associazione Culturale Kamen. Στόχος του project  είναι να ενισχύσει τις πιο καινοτόμες διαστάσεις των οπτικοακουστικών γλωσσών του σύγχρονου κόσμου και να φέρει πιο κοντά την καλλιτεχνική έρευνα με την συμμετοχή του κοινού.

Ιδιαίτερη προσοχή θα λάβουν οι νέοι καλλιτέχνες, οι ανεξάρτητοι κινηματογραφιστές και όσοι αυτοχρηματοδοτούν τα έργα τους, ως αποτέλεσμα της δικής τους ξεχωριστής δουλειάς.

Το φεστιβάλ προωθεί έναν ελεύθερο και συναρπαστικό κοινό τόπο όπου μπορούν να παρουσιαστούν αυτά που συνήθως είναι παραμελημένα ή έχουν απορριφθεί, που σπάει τα όρια και τις προκατειλημμένες αντιλήψεις, τα τυπικά αποδεκτά και τυποποιημένα. Ένας χώρος που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός καλλιτεχνικού εργαστηρίου όπου μπορεί κανείς να επιλέξει τώρα τον κινηματογράφο του μέλλοντος.

Ημερομηνία υποβολής, 31 Μαρτίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής των ταινιών θα βρείτε στο site http://www.lateralefilmfestival.com/en/

Tags: 
laterale film festival
call for entries
cinema